Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Spray Tanning

Spray tanning wordt via een spray gun op de huid verneveld. Goede merken zijn VANI-T, Siennasol en White to brown. Omdat de hoogte van het aanwezige DHA in de tanning kenmerkend is voor de diepte van de bruining, zijn de tannings geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van de wens, de gekozen tanning en inwerktijd, zal de diepte van de bruining zichtbaar zijn. 

Inwerktijd

Gemiddeld heeft een 'normale' tanning 12 tot 24 uur nodig, voordat de inwerktijd is voltooid en een optimaal resultaat geeft. Naar gelang de diepte van de bruining, kan de inwerktijd worden bepaald.

Echter, voor diegene die snel resultaat willen zien, is er ook een spray tanning beschikbaar die na 3 uur al hetzelfde resultaat geeft. Dit komt door de hoogte van het aanwezige DHA in de desbetreffende spray tanning.

Het is ook mogelijk om losse lichaamsdelen te tannen, zoals gezicht of alleen benen. Om het gezicht zelf thuis bij te werken zijn er spuitbusje met spray tanning verkrijgbaar.

Spray Tanning party

Voor bijvoorbeeld een vriendinnenavond of ladies night is een spray tanning party een leuke aanvulling en zeker geschikt. Denk er wel om dat er losse donkere kleding gedragen moet worden. Meestal kun je vanaf minimaal 4 personen thuis of op locatie een spray tanning party organiseren. De gastvrouw krijgt de spray tan behandeling altijd 'gratis'. 

Overige lichaamsproducten

Spray tanning mist

Handig spuitbus met spray tanning om de verkregen kleur bij te houden. Vooral geschikt voor gezicht en decolleté. Deze tanning mist geeft je een geweldige natuurlijke bruine kleur en is zeer gemakkelijk aan te brengen. 200ml

Do's and dont's

  • 2 dagen voor de behandeling scrubben is een aanrader, maar de dag van de behandeling zelf niet, dit kan invloed hebben op het resultaat.
  • Smeer de dag van de behandeling niets op je lichaam of gelaat, dit kan het resultaat nadelig beïnvloeden.
  • Draag donkere, wijde kleding. De tanning heeft enige tijd nodig om te drogen. De tanning is voor de meeste stoffen uitwasbaar, maar hecht zich aan sommige kantsoorten.
  • Zorg voor een goede huidbalans en verzorg je huid. Geef voor de behandeling aan of je droge plekjes zoals psoriasis op je lichaam hebt. Dit kan het resultaat nadelig beïnvloeden.
  • Het is aan te raden om eerst een spray tanbehandeling uit te proberen voordat je op vakantie gaat. Door veel zwemmen in de zee of het chloor in de zwembaden zal de tanning snel verdwijnen.
  • Blijf uit de buurt van water na de spray tanning. Water zorgt voor vlekken op de huid als de tanning nog aan het inwerken is.
  • Ga na het tannen niet gelijk onder de douche. De zojuist opgebrachte tanning zal direct verdwijnen. Als je na de aangegeven inwerktijd gaat douchen, gebruik dan een zachte neutrale douchecrème, douche zo kort mogelijk en dep je huid droog met een zachte handdoek. Gebruik de dagen erna ook geen olieproducten of producten met alcohol, hierdoor zal de kleur sneller vervagen.

0