Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mag ik mij even voorstellen....

Mijn naam is Marouschka Mans en naast mijn werkzaamheden als officemanager ben ik allround visagiste. Ik heb de vakopleiding allround visagiste gevolgd bij Feel Good Visagie in Utrecht.

Ik heb visagieopdrachten gedaan voor o.a. diverse korte filmopnames van de 48 hours film project, commercials voor de Rechtswinkel en Unique Utrecht, een wintershoot van de kledinglijn 'Micha Nederland' en ik verzorg regelmatig de visagie voor de cover en voor de artiesten tijdens de lancering van het Gooisch Blad van Nicole des Bouvrie.

Ook verzorg ik jaarlijks de visagie voor Tedx Amsterdam Education in het Amsterdam Theater.

TedX Education is een bijzondere organisatie die opkomt voor de kinderrechten en ervoor staat dat alle kinderen wereldwijd recht hebben op onderwijs en ontwikkeling.

Daarnaast heb ik de visagie verzorgd voor de girlsband 'Camee' en voor een aflevering van het programma 'Steenrijk en Straatarm' van SBS6. Ook de visagie verzorgd voor shoots met o.a. presentratice Bridget Maasland, zangeres Pearl Jozefsoon, presentratice Sanae Orchi, RTV Noord-Holland en zangeres Marescha van der Stelt, Kent Hanson, radiopresentator van radio 6 fm In Business e.a.

Speciale opdrachten waren voor de wensstichting Oppepper4all en voor stichting Samen Varen. Bijzondere dagen waarbij ik heb mee mogen helpen voor diegene die een hart onder de riem nodig hebben. 

Diverse overige samenwerkingen met o.a. Paolo de Graaff van 'Hillywood Media Artworks, fotograaf Harry Donker, fotograaf Aad Sommeling en Marianne Huisman van Rococo Boudoir Bilthoven,

Voel je goed van binnen, dan straal je dat uit naar buiten!

Hartelijke groet,

Golden Shine Visagie

Visagie with a touch of gold!

Marouschka Mans

0