Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Make-up/ visagie

Tips and Tricks

  • Je bent wat je eet. Zorg dat je eetgewoonten in balans zijn. Eetgewoonten hebben invloed op je huid en haar en zal het verouderingsproces versnellen. Water drinken heeft een voordelig effect op je huid.

  • Hygiëne speelt een hele belangrijke rol. Maak dagelijks je make-upkwasten en tools schoon, zo krijgen bacteriën geen kans om zich te verspreiden. De reinigers zijn bij elke drogisterij verkrijgbaar. Om de overige instrumenten te reinigen zoals schaartjes en pincetten, is er speciale alcohol 70% tot 96% verkrijgbaar of desinfectie middel voorzien van de letter N. Ook het gebruiken van make-upkwasten die niet van jezelf zijn kan ervoor zorgen dat je gezicht hierop reageert. Iedere huidtype heeft namelijk een eigen lichaamsbacterie.Indien de bacteriën elkaar kruizen, kan er een reactie ontstaan.

  • Let op met het gebruik van lipgloss als de zon schijnt. Voorkom verbranding door eerst een lippotlood op je gehele lippen aan te brengen. Ook blijft lippenstift langer zichtbaar als je eerst een basis van lippotlood aanbrengt. Met een huidskleurpotlood kun je je lippen optisch vergroten. Nieuwsgierig geworden, kom dan langs voor een make-upworkshop waarin je tricks leert voor het aanbrengen van make-up.

  • Start altijd met het aanbrengen van een voor jou geschikte dag- en oogcrème voor het de bescherming en het egaliseren van je huid. Laat deze 10 minuten inwerken voordat je de foundation aanbrengt. Breng de oogcrème niet te dicht aan bij het oog, dit kan irritatie aan de ogen veroorzaken. 

  • Foundation droogt op na het aanbrengen, waardoor deze donkerder van kleur wordt. Als je een foundation in de winkel koopt, bekijk dan ook altijd het resultaat in het daglicht en vergelijk de aangebrachte kleur met je nek.

  • Verwijder altijd je make-up voordat je gaat slapen en verwijder de mascara met bijvoorbeeld een oogremover op oliebasis. Door op je rug te slapen verminder je niet alleen de rimpels in je gezicht en decolleté, maar verminder je ook het afbreken van je wimpers.

Maar haal vooral de kracht uit jezelf, daar ga je van stralen....

0